New Profesional Consult 930 x 122

accident rutier

Un alt accident grav în Argeș, cu mai multe victime!

Update, ora 14:21, ISU Argeș transmite: „Au fost solicitați pompierii de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung, care au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, cu un echipaj SMURD și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Argeș.

Citiți și: Pitești. Accident grav lângă „Cornul Vânătorului”! Un începător și-a făcut praf mașina

În accident au fost implicate șase persoane iar patru dintre acestea – două femei și doi bărbați din aceeași mașină, au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Echipajul SMURD de prim ajutor calificat a preluat un bărbat cu vârsta de 26 ani, care acuza dureri lombare, și o femeie în vârstă de 25 ani cu dureri la coloana cervicală. Celelalte două victime au fost preluate de echipajul SAJ, toate cele patru persoane fiind ulterior transportate la spital.

Citiți și: Acum: Accident grav la ieșire de pe A1!

Pompierii au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor și alături de echipajul SAJ au extras din mașină bărbatul de 58 de ani.”

Update, ora 14:12, IPJ Argeș transmite:

„Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung s-a stabilit că, un bărbat de 32 de ani, din Rucăr, care conducea un autoturism pe DN 73, din direcția Brașov către Câmpulung, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus, din sens opus, de un bărbat de 26 de ani, din Bradu.

În urma accidentului, un bărbat și două femei, pasageri în cel de-al doilea autoturism, au fost răniți și transportați la spital.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.”

ȘTIREA INIȚIALĂ, ORA 12:32

În urmă cu puțin timp, un alt accident grav s-a produs în Argeș, pe raza localității Valea Mare Pravăț, lângă benzinăria LUKOIL.

Potrivit primelor informații, două autoturisme au intrat în coliziune.

În urma impactului puternic, trei persoane ar fi fost rănite. Două dintre acestea ar fi adolescente.

La fața locului intervin pompierii cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD, alături de două echipaje SAJ.

De asemenea, la locul accidentului se deplasează și polițiștii rutieri.

DN73 este blocat în acest moment.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3