930×122 CAPRA 5

act sexual cu un minor

Un director a sesizat Poliția după ce un bărbat a întreținut relații sexuale cu o elevă de 14 ani

Un bărbat de 39 de ani din Bradu a fost reținut de polițiști, după ce ar fi întreținut relații sexuale cu o minoră de 14 ani.

Citiți și: Argeș: Bărbat reținut după ce s-a apropiat de tatăl său

Cei doi locuiesc în același imobil.

Sesizarea către Poliție a fost făcută de directorul școlii la care fata învață.

Citiți și: Tupeu de șofer: A luat ”una mică” și s-a urcat la volan! Avea și permisul anulat

IPJ ARGEȘ TRANSMITE

„În ziua de 23 martie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind infracțiunea de act sexual cu un minor, și au reținut un bărbat de 39 de ani, din Bradu.

Sesizarea a fost primită de la reprezentanții unității școlare la care persoana vătămată, minoră în vârstă de 14 ani, frecventează cursurile școlare.

Din cercetări, s-a stabilit că bărbatul în cauză, care locuiește în același imobil, ar fi întreținut relații sexuale cu minora, profitând de starea de vulnerabilitate a victimei având în vedere vârsta, dar și poziția de autoritate a acestuia.

După administrarea probatoriului, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Efortul polițiștilor argeșeni pentru educarea copiilor și prevenirea infracțiunilor cu legătură în mediul școlar este unul constant.

Pentru protejarea celor mici de repercusiunile oricăror fapte penale este necesar ca toți factorii de decizie să contribuie la acest scop, sens în care polițiștii vor fi alături de cadrele didactice, de părinți, de lucrătorii de asistență socială.

Amintim atât activitățile desfășurate în cursul anului școlar 2020-2021, de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești în toate liceele din Pitești, în cadrul campaniei ,,Fii prudent pe Internet”, cât și proiectul inițiat de polițiștii Biroului de Siguranță Școlară Argeș, aflat în desfășurare pentru anul școlar 2021-2022, în cadrul campaniei ,,Law iS COOL!”.

Foto principal: descriptiv/ Sursă: brasovtv.com

[555x222px]Event1Iunie_epitesti

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3