Donaris 930 x 122

Bărbat reținut

Un piteștean și-a bătut fosta concubină până a băgat-o în spital

În cursul zilei de ieri, 21 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, și au reținut un bărbat de 22 de ani, din Pitești.

Citiți și: Argeș. Încarcerat după ce și-a terorizat familia

Conform IPJ Argeș, din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 14 spre 15 octombrie a.c., bărbatul ar fi lovit-o pe fosta concubină, provocându-i leziuni ce au necesitat 5-6 zile de îngrijiri medicale, în urma unui conflict spontan, în timp ce se aflau la locuința bărbatului.

După completarea formularului privind evaluarea situației de risc, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu.

Citiți și: Argeș: Bărbat reținut după ce s-a apropiat de tatăl său

Pe numele bărbatului a fost emis un mandat de aducere, pus în executare cu sprijinul polițiștilor Secției 4 Poliție Pitești, iar după administrarea probatoriului, în ziua de 21 octombrie a.c., acesta a fost reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto descriptiv: Reper MEDIA

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA