Donaris 930 x 122

Bărbat reținut

Un piteștean și-a bătut fosta concubină până a băgat-o în spital

În cursul zilei de ieri, 21 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, și au reținut un bărbat de 22 de ani, din Pitești.

Citiți și: Plecat la plimbare beat, fără permis și cu numere false la mașină

Conform IPJ Argeș, din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 14 spre 15 octombrie a.c., bărbatul ar fi lovit-o pe fosta concubină, provocându-i leziuni ce au necesitat 5-6 zile de îngrijiri medicale, în urma unui conflict spontan, în timp ce se aflau la locuința bărbatului.

După completarea formularului privind evaluarea situației de risc, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu.

Citiți și: Video: Argeşean reţinut de poliţişti. A băgat cu pumnii în spital un consătean

Pe numele bărbatului a fost emis un mandat de aducere, pus în executare cu sprijinul polițiștilor Secției 4 Poliție Pitești, iar după administrarea probatoriului, în ziua de 21 octombrie a.c., acesta a fost reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto descriptiv: Reper MEDIA

[555x222px]Destinatia-Ideala-Iarna-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441