930 x122 grota rece

impaduriri

padure2

UNII TAIE, ALŢII PUN LA LOC. CÂT VOR REZISTA PUIEŢII?

Campania „Plantăm fapte bune în România” ajunge şi în Argeş. În zilele de 4 şi 5 aprilie în comuna Tigveni 150 de voluntari vor continua împăduririle.

Citiți și: Decizie importantă pentru autostrada Pitești – Sibiu!

Acolo au fost realizate deja împăduriri pe o suprafaţă de 2 ha. În noiembrie 2011 şi în aprilie 2012 au fost plantaţi 9.000 de puieţi de gorun şi frasin, iar anul trecut, 3.000 de puieţi de gorun. Voluntarii vor îngriji puieţii şi vor realiza completări prin plantarea a 1.500 de stejari. Terenul pe care vor fi realizate completările din acest an este afectat de alunecări de teren încă din aprilie 2006, un astfel de fenomen ducând la blocarea DN 73C.

Cei care doresc să se alăture acţiunilor „Plantăm fapte bune în România” din 2014 o pot face în calitate de voluntari scriind la adresa voluntar@plantamfaptebune.ro.

Citiți și: PRIMA CONTESTAȚIE LA LICITAȚIA PENTRU TRONSONUL CORNETU – TIGVENI DIN AUTOSTRADA PITEȘTI – SIBIU

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA