NOR CURIER 930X122

accident rutier

Update: A lovit cu mașina o căruță și a fugit. Căruțașul a ajuns la spital

Update, 19:34, IPJ Argeș transmite:

În seara zilei de 16 decembrie a.c., aproape de ora 18:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 despre faptul că un bărbat care se deplasa cu căruța între localitățile Teiu și Cateasca, ar fi fost accidentat de un autovehicul, al cărui conducătorul ar fi plecat de la fața locului.

Citiți și: Pitești. Accident grav lângă „Cornul Vânătorului”! Un începător și-a făcut praf mașina

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Topoloveni s-au deplasat la fața locului, stabilind că aspectele se confirmă.

Din verificările preliminare, s-a stabilit că bărbatul care a fost rănit, se deplasa cu căruța pe DJ 508, pe raza localității Căteasca, din direcția Teiu către autostradă A1, împrejurare în care atelajul ar fi fost lovit din spate de un autoturism.

Citiți și: Acum: Accident grav la ieșire de pe A1!

Conducătorul atelajului, bărbat de 70 de ani, din Slobozia, a fost rănit si transportat la o unitate medicală pentru îngrijiri, cu diagnostic preliminar de TCC, TCF și escoriații membru superior stâng și membru inferior drept. Totodată, cel în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că se află sub influența alcoolului.

Pentru identificarea conducătorului auto implicate, polițiștii au efectuat investigații referitor la autovehicule cu avarii în partea față, împrejurare în care, în scurt timp, la locul faptei s-a prezentat un bărbat de 52 de ani, din Teiu, care a relatat că el a condus autoturismul implicat în evenimentul rutier, la momentul producerii acestuia.

În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului autoturismului, a rezultat o valoare mai mică decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta va fi condus la sediul poliției, pentru cercetări.

În cauză urmează să fie întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea polițiștilor, conform art. 196 și 338 di  Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier s-a petrecut.

Update, ora 19:08

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Argeș, Florin Popa, în accident a fost implicat și un autoturism, condus de un bărbat din Teiu, care a plecat de la locul faptei.

Acesta și-a motivat plecarea de la locul accidentului prin faptul că, a crezut că doar ar fi atins roata din spate a atelajului. Ulterior, șoferul în cauză s-a întors la locul faptei.

Știrea inițială – ora 18:29

În urmă cu puțin timp, un accident rutier s-a petrecut pe raza comunei Căteasca.

Potrivit primelor informații o căruță este implicată.

În urma accidentului a rezultat o singură victimă, conștientă, căruțașul, care ulterior a fost transportat la spital.

De asemenea, căruțașul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând faptul că acesta se afla sub influența alcoolului.

La fața locului a intervenit un echipaj SMURD de prim ajutor calificat.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90