930×122 CAPRA 5

carrefour

UPDATE: POLIȚIA, URGENȚĂ ÎN PARCAREA CARREFOUR

UPDATE: Poliția, urgență în parcarea Carrefour. Valiza nu reprezintă niciun pericol. Potrivit Poliției Argeș, în valiză se află o inofensivă trusă cu scule. Perimetrul de siguranță instituit de pirotehniștii de la Serviciul Acțiuni Speciale urmează să fie ridicat. 

Citiți și: Anunțul serii, de ultim moment, despre Carrefour Pitești! Se va întâmpla!

Deocamdată, autoritățile nu știu cine este proprietarul valizei, valiză cel mai probabil uitată de proprietar în parcarea centrului comercial. Poliția va face verificări în acest sens. 

Citiți și: Multe locuri de muncă disponibile în noul Argeș Mall. Ce se caută și ce se oferă

La această oră, o echipă de pirotehniști a Serviciului Acțiuni Speciale (S.A.S.) al Poliției argeșene a ajuns în parcarea hipermarketului Carrefour Pitești.

Motivul: o valiză posibil suspectă. Pirotehniștii vor stabili în câteva minute dacă valiza reprezintă sau nu un pericol. Vom reveni cu amănunte.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3