NOR CURIER 930X122

arefu

CONSILIUL JUDEȚEAN: STAȚIUNEA MOLIVIȘU VA FI GATA LA SFÂRȘITUL ANULUI

Conducerea Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Molivişu şi, respectiv, a Consiliului Judeţean Argeș au anunţat astăzi că problemele financiare pe care le avea proiectul de construire a staţiunii de schi Molivişu au fost rezolvate.

Citiți și: Argeș. Accident grav, cu victimă, azi-noapte!

„Deja am început procedurile pentru a accesa credite la Trezorerie. Este vorba de împrumuturi pentru primăriile din Cicăneşti, Arefu şi Brăduleţ cu care se va acoperi cota lor de cofinanţare în acest proiect (n.r. – din asociaţie face parte şi Consiliul Judeţean, care a alocat deja sumele necesare). Am făcut o simulare şi este nevoie de 10.000.000 de lei pentru Arefu, de 10.000.000 de lei pentru Cicăneşti şi de 1.250.000 de lei pentru Brăduleţ. Restul banilor este asigurat din fonduri europene. În mod cert infrastructura va fi gata în termenul stabilit, adică până în decembrie anul acesta.”, a spus Constantin Dârzan, manager de proiect.

La Consiliul Judeţean a fost astăzi şi un reprezentant al firmei din Austria care va livra instalaţia pe cablu pentru telescaune şi telegondole. Acesta a dat asigurări că va livra echipamentele în timp util.

Citiți și: Petiție pentru o pârtie de schi la Molivișu

Detalii despre viitoarea stațiune de schi din Argeș puteți (re)citi aici: http://epitesti.ro/administrativ-3/sfarsit-unda-verde-pentru-partiile-de-schi-de-la-molivisu/.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90