930 x122 grota rece

masini

Veste importantă pentru cei care vor altă mașină!

Veste importantă pentru cei care vor altă mașină!

Citiți și: Scenariu Hollywoodian. Ce le mai trece prin cap hoților

Dacă vor să-și înlocuiască mașinile vechi cu unele noi, companiile și PFA-urile se pot înscrie de vineri în programul Rabla Clasic sau în programul Rabla Plus, în etapa a doua programată pentru anul 2023.

Indiferent pentru care program optează, solicitanții se pot înscrie direct online pe site-ul Administrației Fondului pentru Mediu (AFM).

Citiți și: Șoferii care fac așa ceva riscă pușcăria!

Spre deosebire de anul trecut, AFM n-a mai venit cu un calendar cu mai multe perioade de înscriere pentru persoanele juridice și cele fizice.

Înscrierile în Rabla Clasic și Rabla Plus s-au putut face online, în primă fază, între 24 martie și 30 iunie, iar în perioada 1 septembrie – 30 noiembrie se derulează faza a doua și ultima a anului 2023 (teoretic).

Veste importantă pentru cei care vor altă mașină!

Regulile pentru Rabla Clasic sunt în Ordinul Ministerului Mediului 324/2020, iar cele pentru Rabla Plus sunt în Ordinul Ministerului Mediului 323/2020.

Prima de casare din Rabla Clasic și ecotichetul din Rabla Plus nu se pot cumula.

Dosarul de înscriere trebuie să includă cererea de finanțare, certificatul de cazier fiscal, certificatul de atestare fiscală privind obligațiile de plată către bugetul de stat, certificatul de atestare fiscală privind impozitele și taxele locale și alte venituri ale bugetului local, certificatul de atestare fiscală privind obligațiile la Fondul pentru mediu, declarația pe propria răspundere privind ajutoarele de minimis obținute în ultimii trei, declarația pe propria răspundere privind activitatea principală, sectoarele în care solicitantul își desfășoară activitatea și activitatea pentru care va fi utilizat autovehiculul nou.

Detalii, AICI.

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90