Donaris 930 x 122

city insurance

Veste mare pentru păgubiții Euroins și City Insurance!

Veste mare pentru păgubiții Euroins și City Insurance!

Citiți și: Se dau bani de la stat pentru aceste persoane!

Consiliul ASF a aprobat norma pentru modificarea și completarea Normei Autorității de Supraveghere Financiară nr. 24/2019 privind Fondul de Garantare a Asiguraților.

A fost aprobată și Norma privind cotele contribuțiilor datorate de asigurători Fondului de Garantare a Asiguraților, anunță supraveghetorul pieței.

Citiți și: Șoferii, obligați să plătească!

Este vorba, conform Economica.net, despre norma care pune în practică modificările aduse recent la legea de funcționare a Fondului de Garantare a Asiguraților (FGA).

Modificările constă în introducerea unei contribuții speciale de 3% din Primele Brute Încasate de asigurătorii din România.

Potrivit legii, toți creditorii de asigurări ai societăților intrate în faliment sunt despăgubiți de FGA în limita a 500.000 de lei per creanță.

Veste mare pentru păgubiții Euroins și City Insurance!

Creditorii de asigurări sunt în principal șoferii păgubiți în accidente auto provocate de clienți cu RCA la societățile falimentare, însă în aceeași categorie sunt și clienți ai societăților falimentare care vor să li se restituie partea din primă rămasă în vigoare.

Un calcul simplu arată că sumele încasate de FGA în plus, până la finalul acestui an, ar putea ajunge până la 300 de milioane de lei.

Detalii, AICI – E oficial. Mai mulți bani pentru păgubiții Euroins și City Insurance. Cresc substanțial sumele încasate de FGA, fondul care garantează plata daunelor

Sursă foto: Descriptiv/Arhivă

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

14 comentarii

  • Cirstea Dan spune:

    Cel mai bun site! Multumim pentru info!

  • Vaida Ioan spune:

    Sunt păgubit Euroins ce trebuie să fac pentru a-mi recupera partea de bani ce mi se cuvin din asigurare? Vă mulțumesc!

  • Drăgan Dumitru spune:

    Am transmis anexa 10 , însoțită de documentele precizate pe site pe 17 mai 2023 și până în prezent nu am primit Nr de înregistrare. ce trebuie sa fac?

  • Cirja mihai spune:

    sunt pagubit euroins, ce trebuie să fac să-mi primesc bănuții vă mulțumesc

  • Lucaciu Alexandru spune:

    de unde îmi recuperesc banii plătiți?

  • *Eu mai am pana la 24 02 2024 cine a-mi plătește de ce nu a lăsat sa se expire polița banditii ăștia, ne crede de prosti.

  • Minodora spune:

    Persoanele care au avut polițe la societatea Euroins, se adresează pentru restituirea primei de asigurare, Fondului de Garantare.

  • Baston Laurențiu spune:

    daca am polița de asigurare la euroins trebui mers undeva ptr a recupera bani pe restul poliței de cînd au intrat în faliment sau o tin pînă imi expiră va multumesc?

  • Jenica Virlan spune:

    Am trimis la FGA pe data de 01 iunie 2023 ,nu am primit nr. de dosar nici pana astăzi.

  • Stoica Costantin spune:

    Asigurarea mea expiră în decembrie anul acesta. Nu am avut accidente,ce trebuie făcut de acum încolo până la expirarea asigurării?

  • Gavra Constantin spune:

    Buna seara.Am sunat de cel putin 20 de ori la fga ,nu raspunde nimeni.Oare au intrat si ei in falument? Am depus actele pentru recuperarea politei rca pentru 5 luni de la city insurance.in data de 29 martie 2022.Pana in pre zent nimic,mai asteptam.

  • Eu spune:

    Găsiți toate informațiile de procedura de restituire a primelor și despăgubirilor din accidente, atât pe site-ul fga cât și pe cel al Euroins.

  • Asigurat spune:

    De acum trei luni am facut trei cerei de recuperare a banilor. Nici pana in ziua de azi nu am primit raspuns.
    Statul roman si bulgarul sunt mama-n mana!
    Luati-va adio de la bani.

  • Marius spune:

    Din Februarie și pana in prezent 18.06 am depus la FGA formularele de recuperare dauna și recuperare bani asigurare, am primit nr de ordine și aștept …și aștept…și status in așteptare.O data de primire a banilor?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90