930×122 CAPRA 5

accident rutier

Video – Accident grav la Cofetăria Lady Maria

Update, ora 21:22, IPJ Argeș transmite: „Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești s-a stabilit că, un bărbat de 45 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism, la ieșirea de pe o stradă secundară, către strada Nicolae Dobrin, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un tânăr de 22 de ani, din Cuca.

Citiți și: Pitești. Accident grav lângă „Cornul Vânătorului”! Un începător și-a făcut praf mașina

Ulterior, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-un panou publicitar și într-un autoturism parcat. În urma accidentului, cei doi conducători auto au fost transportați la spital.

De asemenea, aceștia au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

Citiți și: Acum: Accident grav la ieșire de pe A1!

În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.”

În urmă cu puțin timp, un accident rutier s-a petrecut în municipiul Pitești, pe strada Nicolae Dobrin, în zona Cofetăriei Lady Maria.

 

Potrivit primelor informații, două autoturisme sunt implicate. În urma impactului, două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

La fața locului intervin pompierii pentru a asigura măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor, iar două echipaje SAJ intervin pentru a acorda îngrijiri medicale.

De asemenea, și polițiștii Biroului rutier Pitești se află la locul incidentului pentru efectuarea cercetărilor și fluidizarea traficului în zonă.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90