Donaris 930 x 122

iluminat public

Video – Beznă pe stradă. CEZ a pus iluminatul public pe pauză

Străzi din satul Geamăna, din comuna argeșeană Bradu, sunt lăsate în beznă de zile întregi, deoarece iluminatul public este nefuncțional.

Citiți și: Argeș. Edilul din Poiana Lacului, acuzat: 300 de mii €, un soft pentru becuri arse

Zona afectată este porțiunea cuprinsă între Pasarelă și fosta Unitate Militară.

Un cititor ePitesti.ro, localnic, ne-a transmis o sesizare pe pagina de facebook a redacției noastre, prin care anunță că este deranjat de faptul că furnizorul de energie electrică, CEZ nu rezolvă problema iluminatului stradal, care persistă deja de mai bine de o săptămână.

Citiți și: (VIDEO) DISPECERAT PENTRU ILUMINATUL PUBLIC

Șoferii sunt nevoiţi să circule în beznă sau să îşi parcheze maşinile fără o minimă siguranţă, unica sursă de lumină fiind farurile propriilor autoturisme.

 

Pe trotuar lucrurile stau și mai rău pentru pietoni, plimbările la lăsarea întunericului fiind o adevărată aventură pentru ei. Pericolul de a cădea într-o groapă sau într-o baltă este destul de mare, de aceea, singura soluție pentru locuitori ar fi ca, odată cu lăsarea serii, să își caute drumul cu lanterna sau pe pipăite.

Cititorul ne-a transmis faptul că, locuitorii au făcut nenumărate sesizări la CEZ în legătură cu problema iluminatului public. În urma acestora, furnizorul de energie electrică le-a transmis că în zonă ar fi vorba despre o avarie. După spusele aceluiași cititor, problema a fost remediată, dar nu a ținut decât o zi, întunericul instalându-se pe stradă, din nou .

„Se remediază pentru o zi, două și după iar beznă. Avem curent cu porția, o oră – două și după trebuie să scoatem lanterna să mergem pe drum. (…) Ieri, după multe sesizări, am avut curent stradal, acum, iar pauză.”

Vă reamintim și dvs. că ne puteți trimite informații sau imagini care pot deveni o știre pe pagina de facebook ePitesti.ro, la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro și pe WhatsApp la numărul de telefon 0774 587 441.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90