NOR CURIER 930X122

accident de muncă

Video – Dosar penal la Muzeul din Câmpulung

Update ora 12.41, IPJ Argeș transmite: „În ziua de 3 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că la sediul unei instituții de pe raza de competență, un angajat a căzut de pe o scară, suferind leziuni.

Citiți și: Eveniment grav la Argeș Mall! Declarații EXCLUSIVE: „Are fractură deschisă!”

În urma intervenției, s-a constatat că un bărbat de 35 de ani, din Câmpulung, angajat al unei societăți prestatoare de servicii, aflat în timpul serviciului, a suferit leziuni, fiind preluat de echipajul medical sosit la fața locului cu diagnostic preliminar de fractură membru superior.

Citiți și: Argeș. Incident deosebit de grav!

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Câmpulung desfășoară cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit rănirea persoanei, în cauză fiind sesizați și reprezentanții I.T.M. Argeș.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, a fost întocmit dosar penal, în care se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, respectiv neluarea și nerespectarea măsurilor de sănătate și securitate în muncă, conform art. 196, 349 și 350 din Codul Penal.

Video – Accident de muncă la muzeul din Câmpulung. Un bărbat a căzut de pe o scară

Update ora 12.11, ISU Argeș transmite: „Pompierii au fost solicitați cu privire la un accident de muncă, strada Negru Vodă, unde au intervenit cu un echipaj SMURD, la un bărbat de 35 de ani, care a căzut de pe o scară de la o înălțime de aproximativ 4-5 m și a suferit mai multe răni la membrul superior drept și membrul inferior stâng.

În urma îngrijirilor medicale, acesta a fost transportat la spital.”

Știrea inițială, ora 11.23

În această dimineață, un accident de muncă s-a petrecut la muzeul de istorie din Câmpulung,

Potrivit primelor informații, un muncitor de la o firmă care desfășura activități la muzeu a căzut de pe o scară metalică.

 

În urma accidentării, bărbatul este conștient.

Deocamdată nu se cunosc detalii despre înălțimea de la care a căzut bărbatul sau despre modul în care s-a produs accidentul.

Muncitorul a fost transportat de un echipaj SMURD la spital.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3