New Profesional Consult 930 x 122

trafic de persoane

ACUZAŢI DE TRAFIC DE PERSOANE, LA AUDIERI ÎN PITEŞTI. MAMA UNUI SUSPECT: „E BOLNAV, ARE PENSIE DE HANDICAP”

UPDATE: „Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurori din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, au efectuat șapte percheziţii domiciliare, pe raza județului Argeș, pentru destructurarea unei grupări infracționale specializate în trafic de persoane. Din cercetări s-a stabilit că, din luna noiembrie 2019, trei persoane ar fi constituit un grup organizat specializat în trafic de persoane şi ar fi determinat mai multe tinere să practice prostituția în judeţele Argeș, Vâlcea, Brașov și Cluj, înlesnindu-le desfășurarea activităților și obținând importante sume de bani. 24 de persoane vor fi conduse la sediul DIICOT- S.T. Pitești pentru audieri. Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română”, precizează IPJ Argeş.

Citiți și: Mascații, descinderi în forță! Șantaj, cămătărie, trafic de persoane și minori, proxenetism

În această dimineaţă, ofiţerii B.C.C.O Piteşti au efectuat percheziţii la domiciliile unor  indivizi bănuiţi de trafic de persoane şi aceştia au fost aduşi la audieri. Împricinaţii au fost luaţi pe sus la primele ore, de la domicilii din Piteşti, Costeşti, respectiv Săpata.

 

Citiți și: Șocant! Copilă de 12 ani vândută de părinți unui bătrân francez

 

Din câte am aflat, suspecţii din Argeş nu ar avea legătură cu reţeaua de proxeneţi investigată la nivel naţional (detalii, AICI) şi nici cu persoanele reţinute ieri seară la Piteşti (detalii, AICI).

Este, aşadar, un caz nou care priveşte judeţul nostru şi avem toate motivele să fim îngrijoraţi cu privire la soarta unor tinere exploatate în acest mod.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90