EcoMoto 930×122

perchezitii

Descinderi ample! Fete exploatate sexual, obligate să se prostitueze

„La data de 19 octombrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti – Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești, au efectuat 7 percheziţii domiciliare, la locații situate în municipiul București, respectiv județul Ilfov, fiind puse în executare 12 mandate de aducere, în cadrul unui dosar penal constituit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de persoane, trafic de minori și proxenetism.

Citiți și: Ca-n filmele de acțiune! Puși la pâmânt și încătușați pentru fapte grave

Din cercetări a reieșit că, începând cu anul 2020, mai multe persoane bănuite ar fi recrutat, prin metoda „loverboy”, tinere cu posibilități materiale precare sau provenind din medii defavorizate, printre care și minore, pe care le-ar fi exploatat sexual ulterior, prin obligarea la practicarea prostituției, în cadrul unor saloane de masaj erotic din municipiul București, precum și prin intermediul site-urilor de promovare a serviciilor sexuale.

Persoanele bănuite ar fi recurs la violență și amenințări față de victimele exploatate, creându-le astfel o stare de temere permanentă.

Citiți și: S-au trezit cu mascații la ușă! Prejudiciu de 80.000 de € în domeniul asigurărilor auto

Sumele de bani obținute din aceste activități ar fi fost reținute integral de către membrii grupării.

Persoanele implicate vor fi conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești și la cel al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, în vederea audierii și dispunerii de măsuri legale.

Persoanele vătămate au beneficiat de consiliere psihologică, precum și de toate drepturile și măsurile de protecție prevăzute de Codul de Procedură Penală.

La acțiune participă polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Argeș și jandarmi ai Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei”, transmite Poliția Argeș.

Acțiunea face parte dintr-o amplă operațiune organizată la nivelul întregii țări. AICI amănunte.

Foto: descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Andrei spune:

    Ce știre interesantă. E plin orașul de prostituate și se fac ca nu știu. In spate la Argeșul este bordel, camere de închiriat cu fete pe publi24. In toate cartierele r plin de prostituate, dacă vor pot sa între pe publi24 S-o le găsesc pe toate dar nu se vrea mai prind câte unu care nu cotizează sau a deranjat pe cineva și hop știre mare

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90