930 x122 grota rece

piata primariei

Plăcile din Piaţa Primăriei, de „categorie grea”: nu încântă vizual, dar poţi trece cu camionul peste ele

Un reprezentant al firmei Tehno Fluid Solutions, cea care execută lucrările de modernizare în Piaţa Primăriei, a furnizat astăzi o serie de detalii tehnice despre materialele folosite la acoperirea zonei pietonale.

Citiți și: Pitești. Un concert deosebit are loc, azi, în Piața Primăriei!

 

 

Citiți și: Pitești: La un pas de tragedie – Bărbat căzut secerat de Revelion

În ciuda anumitor nemulţumiri legate de estetica granitului utilizat, se pare că piteştenii vor avea, la schimb, o piatră extrem de rezistentă care va face uitate vechile generaţii de pavele care s-au tot spart de-a lungul anilor.

 

 

„Vechile plăci aveau o grosime de până în doi centimetri. Prima maşină grea care a intrat peste ele, le-a spart în două. Aceste noi plăci au şase centimetri grosime, iar stratul suport este beton rutier. Se poarte intra la orice oră cu camionul peste ele. Nu există modalitate şi momente să mai fie probleme pe tema asta”, a declarat coordonatorul lucrărilor.

Acesta a mai precizat că plăcile utilizate sunt din China şi India. Mai exista posibilitatea de a achiziţiona din Turcia, însă acelea ar fi fost de o calitate mult mai slabă.

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • Cetatean spune:

    Oribila culoare.
    Seamana cu faianta din anii 70.
    Ce sa faci…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90