New Profesional Consult 930 x 122

dacia

(UPDATE/VIDEO) CÂT VA COSTA PRIMA MAȘINĂ ELECTRICĂ DACIA

(UPDATE) Digi24 informează că Dacia Spring, care are la bază modelul K-ZE al Renault, va fi cea mai ieftină mașină electrică din Europa. Specialiștii estimează un preț de până la 20.000 de euro

Citiți și: Dacia, noutăți absolute!

Dacia și-a lansat în această dimineață, cu puține minute în urmă, prima sa variantă 100% electrică.

Lansarea a avut loc în mediul online. Motivul: ediția din acest an a Salonului Auto de la Geneva, acolo unde Dacia avea programată lansarea mașinii sale electrice, a fost anulată din cauza epidemiei de coronavirus.

Citiți și: Cifrele de la Dacia care spun tot!

„Dacia Spring: urbană, dinamică și gata să îți electrizeze fiecare călătorie”, transmite producătorul.

https://www.facebook.com/DaciaRomania/videos/274454913543640/

Potrivit producătorului, autonomia ar urma să fie de „200 de kilometri conform normei WLTP”.

Detalii despre preț și amănunte tehnice încă nu au fost oferite. „Cel prezentat astăzi este un concept car. Nu avem încă informații tehnice finale pentru modelul de serie”, se precizează pe pagina oficială de socializare Dacia/Romania.

Prima versiune electrică Dacia va fi produsă și comercializată începând din anul 2021. AICI, amănunte despre Dacia electrică. (Sursă video și foto: Facebook Dacia/Romania și Digi24) 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90