930×122 CAPRA 5

accident

UPDATE/VIDEO: DOI OAMENI AU MURIT ÎNTR-UN GRAV ACCIDENT, PE DN7

UPDATE: „Din primele verificări efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 35 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe DN7, din direcția Râmnicu Vâlcea către Pitești, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de carosabil umed, în curbă la stânga, și ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, pătrunzând pe contrasens, intrând în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 52 de ani, din județul Ilfov, care se deplasa din direcția Pitești către Rîmnicu Vâlcea.

Citiți și: Accident foarte grav în Vinerea Mare! Impact puternic ACUM, în Argeș

În urma accidentului, șoferul autoturismului, precum şi cealaltă ocupantă a autoturismului, de 22 de ani, din Pitești, au decedat”, precizează IPJ Argeș.

Șoferul autoutilitarei a fost rănit și preluat de un echipaj medical în vederea transportării la spital.

Citiți și: Aceștia sunt tinerii de 16 și 19 ani morți în accidentul cutremurător din Argeș!

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

UPDATE: Din accident, pe lângă cele două persoane decedate, au mai rezultat alte două victime. 

Iată ce spune purtătorul de cuvânt al ISU Argeș, Ionuț Tunaru:

„În total au fost patru victime. Celelalte două sunt doi bărbați care se aflau în camionetă, unul a fost monitorizat la fața locului, iar celălalt a fost preluat de echipajul SAJ și transportat la spital.

În accident au fost implicate trei vehicule, autoturismul și camioneta, plus un autoturism care a încercat să evite coliziunea cu celelalte două, acesta ieșind cu o roată în afara unui podeț. Circulația a fost blocată pe ambele sensuri”, precizează ISU Argeș.

UPDATE: „Momentan, traficul este blocat. Polițiștii Serviciului Rutier Argeș sunt la fața locului, pentru efectuarea cât mai rapidă a cercetarii locului faptei si degajarea părții carosabile”, precizează IPJ Argeș.

UPDATE: Cele două persoane încarcerate au murit.

UPDATE: „Echipajele de pompieri asigură descarcerare și extragerea celor două victime și asigurarea măsurilor specifice de prevenire întrucât sunt scurgeri de lichide combustibile”, precizează ISU Argeș.

Un accident rutier a avut loc luni dimineață, în jurul orei 10, pe DN7, la Valea Ursului.

Trei mașini au intrat în coliziune.

Potrivit primelor informații, două persoane ar fi încarcerate.

„Intervin pompierii cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD TIM”, precizează ISU Argeș.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3