930 pe 122 COSTACHE

dacia

UPDATE/VIDEO: ORBAN, LA DACIA: FABRICA ESTE FOARTE IMPORTANTĂ PENTRU NOI

După ce a vizitat Uzina Dacia de la Mioveni, premierul Ludovic Orban a declarat că este importantă reluarea activităţii, dat fiind faptul că fabrica realizează 3% din PIB-ul României.

Citiți și: Moment crucial la Dacia!

Iată întreaga declarație a primului ministru:

Premierul Ludovic Orban se află, de la ora 14.30, într-o vizită la Uzina Dacia de la Mioveni pentru consultări cu managementul companiei.

Citiți și: Dacia, decizie radicală!

Strângeri de mână cordiale

Întâlnirea cu oficialii uzinei a început cu o serie de nerecomandate strângeri de mână – fără mănuși – pe fundalul sonor al avertismentelor care aminteau pentru angajații uzinei regulile de conduită pe timpul pandemiei.

Întâlnirea a continuat cu uşile închise. La finalul vizitei, va fi susţinută o conferinţă de presă, care va fi transmisă live pe platformele Facebook şi YouTube ale Guvernului.

Vizita are legătură cu anunţatele măsuri pentru relansarea economiei României despre care premierul a vorbit marţi, într-o conferinţă de presă, cu referiri inclusiv la constructorii de maşini.

„Avem foarte multe companii mari care şi-au păstrat activitatea, avem foarte multe companii mari care, chiar dacă şi-au suspendat pe o perioadă scurtă, şi-au reluat activitatea, cum e cazul Dacia, cum e cazul Ford, cum e cazul multor alte companii, Pirelli, care îşi reiau activitatea, după o perioadă scurtă de întrerupere. Vrem să susţinem aceste companii”, preciza, săptămâna aceasta, Ludovic Orban.

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90