New Profesional Consult 930 x 122

cod galben

(VIDEO) A PLOUAT CU PIATRĂ ÎN ARGEȘ. STRĂZI ȘI BECIURI INUNDATE

A plouat cu “piatră” în Argeș. Străzi și beciuri inundate. Meteorologii au avut dreptate: este un weekend cu instabilitate atmosferică accentuată, cu averse, grindină și descărcări electrice (subiectul pe larg, AICI).

Citiți și: Alertă METEO: Ninsori abundente și viscol în zone vaste! Argeșul printre ele

În zeci de localități din județul Argeș, care s-au aflat sau care încă se mai află sub cod galben (AICI, amănunte), a plouat torențial, pe alocuri cu “piatră”.

Imaginile următoare au fost filmate de ePitești în comuna Corbi:

Citiți și: Argeș. Fenomene meteo periculoase în următoarele ore!

Torențial a plouat și în municipiul Curtea de Argeș, beciurile unor locuințe fiind inundate. Pompierii au fost solicitați să intervină pentru evacuarea apei acumulate în beciuri de locuințe de pe străzile Vișina, 1 Decembrie 1918 și Râmnicu Vâlcea, ne informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Tot în Curtea de Argeș, unele străzi au fost inundate, canalizarea nefăcând față.

În Pitești, pe strada Tache Ionescu, un copac a căzut, potrivit ISU. De această dată, în ciuda codului galben emis de meteorologi, în Pitești, cel puțin până la această oră, nu a plouat atât de mult încât străzile să fie inundate, așa cum s-a întâmplat pe 7 mai 2018 (AICI, subiectul pe larg).

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90