SMART KIDS 930X122

apa

APE TULBURI SUB NASUL PRIMARULUI IONICĂ

Ape tulburi sub nasul primarului Ionică. Piteștiul arată rău nu doar din cauza gunoaielor din cartiere sau a vegetației crescută ca în „junglă”: apa din fântânile arteziene sau din lacurile parcurilor este mizerabilă.

Citiți și: Pitești. Mare surpriză, mâine, în Piața Primăriei

Apă tulbure este și în fântâna arteziană din Piața Primăriei, la doi pași de biroul primarului Cornel Ionică. Din același motiv, o priveliște deplorabilă oferă și lacul din Expo-Parc.

Mai curăță cineva, cândva, și artezienele și lacurile Piteștiului? Dacă lacurile sunt mizerabile, spațiile verzi sunt neîngrijite, pe domeniul public sunt gunoaie, nu avem locuri de parcare, în autobuzele Publitrans e saună, canalizarea dă pe dinafară la ploaie, străzile sunt pline de gropi, dacă și dacă multe altele, pentru ce plătim impozite locale?

Citiți și: Asiaticii au invadat Piteștiul. Distracție și panică în noaptea dintre ani

Amintim că în cazul Expo Parc am mai atras atenţia asupra mizeriei din apa lacului (subiectul pe larg, AICI).

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90