Donaris 930 x 122

dronă

VIDEO/ARGEȘ: IMAGINI SPECTACULOASE FILMATE CU DRONA DE 1 MAI

Perioada de încercare prin care trecem ne afectează pe toţi în egală măsură şi putem ieși cu bine doar dacă respectăm regulile și dacă vom acționa, în continuare, împreună.

Citiți și: Oficial! Poliția, date de ultim moment pentru toți șoferii

Așa începe mesajul IPJ Argeș de 1 Mai, care spune că este important să găsim puterea să abordăm altfel această zi şi să respectăm distanţarea socială, respectând Ordonanţele Militare şi rămânând acasă.

Peste 350 de polițiști, 200 de jandarmi, precum și militari și efective de poliție locală vor fi prezenți în spațiul public, pentru a se asigura că această perioadă nu va fi marcată de evenimente negative și că recomandările de limitare a deplasărilor sunt respectate în continuare.

Citiți și: Incredibil ce a pățit acest bărbat după ce a băut un ceai!

Iată cum s-a văzut azi Piteștiul din dronă și nu numai:

GRĂTARUL SE FACE DOAR ACASĂ

Abaterile de la normele de convieţuire socială sau încălcările prevederilor Ordonanţelor Militare vor fi sancționate.

„Nu se va arăta nicio toleranţă faţă de cei care nu inţeleg să respecte efortul colectiv în reducerea numărului de îmbolnăviri COVID-19, faţă de de persoanele care cu bună ştiinţă nu vor înţelege că de data aceasta vom sărbatori acasă, doar în familie. Polițiștii argeșeni implicaţi în supravegherea modului în care se respectă prevederile legale în vigoare sunt pregătiți să intervină prompt acolo unde se constată încălcări ale legii.

Păstraţi distanțarea socială, evitaţi aglomerațiile şi nu transformaţi aceaste zile în curse pentru cumpărături. Respectați indicațiile din magazine și păstrați distanța. Respectați orarul de deplasare și aveți grijă de sănătatea dumneavoastră.

În continuare, zonele pentru picnic şi parcurile sunt închise, aşa că anul acesta grătarul şi timpul liber se petrec acasă, în familie.

Traficul lejer față de cel obișnuit nu trebuie să vă tenteze să circulați cu viteză, deoarece aparatele radar vor fi prezente pe drumurile din județ! Le recomandăm conducătorilor auto să circule cu viteză redusă, permanent adaptată condiţiilor meteo-rutiere, şi să adopte o manieră preventivă de condus, păstrând o distanţă corespunzătoare faţă ce autovehiculele care circulă în faţă, pentru a putea observa la timp și evita orice obstacol. Ca măsuri de precauţie pentru ocupanţii de autovehicule, amintim că purtarea centurii de siguranţă este un obicei care ajută la salvarea de vieţi. De asemenea, nu utilizați telefonul mobil în timp ce conduceţi fără să aveţi ataşat la acesta dispozitivul de tip “hands-free”.

Reamintim că sancțiunile pentru nerespectarea Ordonanțelor pornesc de la 2.000 de lei pentru persoanele fizice, respectiv de la 20.000 de lei pentru persoanele juridice.

Pentru sănătatea tuturor, respectați Ordonanțele Militare!”, precizează IPJ Argeș.

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

New Profesional Consult 570×90