930 x122 grota rece

cod galben

(VIDEO) ARGEȘUL, SUB ATENȚIONARE METEO

Argeșul se va afla și astăzi, până în jurul orei 21, sub atenționare cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată și ploi moderate cantitativ, informează Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Citiți și: Vine potopul: Cod galben de viituri în Argeș!

În Dobrogea, sud-estul Moldovei și în Muntenia, mai ales în sudul și estul regiunii, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată. Instabilitatea se va manifesta prin averse, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă care vor depăși 25 l/mp și pe arii restrânse 40…60 l/mp.

Vor fi frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și izolat grindină.

Citiți și: Argeș. Fenomene meteo periculoase în următoarele ore!

În estul Olteniei și în sudul Transilvaniei va continua să plouă și se vor acumula cantități de apă de 20…25 l/mp (în ultimele 24 de ore, în zonă s-au înregistrat cantități de apă cuprinse, în general, între 25 și 45 l/mp).

În zona de munte a județului Argeș, la cota 2.000, a nins abundent. Stratul de zăpadă măsoară 115 cm:

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90