930 x122 grota rece

abuz sexual

VIDEO: PITEȘTEANUL CARE A ATINS ÎN ZONELE INTIME DOUĂ FETIȚE RISCĂ SĂ AJUNGĂ ÎN INSTANȚĂ

 

Citiți și: Poliția clarifică acțiunile bărbatului din incidentul ,,Publitrans”! Cine este

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracțiunilor de agresiune sexuală și tentativă de furt.

Din cercetări s-a stabilit că, bărbatul de 35 de ani, din Pitești, ar fi abordat două fete de 12 ani, pe care le-ar fi atins, după care ar fi încercat să sustragă ghiozdanul uneia dintre ele.

Citiți și: Pitești. Atenție la acest bărbat! Ce i-a făcut unei fete este scandalos!

Reamintim că, în ziua de 17 august a.c., bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, ulterior fiind dispusă măsura arestării preventive.

Dosarul cauzei a fost fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunerea de trimitere în judecată.

Un copil a alertat poliția

În seara zilei de 17 august a.c., în jurul orei 20:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați de un minor că, în timp ce se afla într-un parc din Pitești, a asistat la momentul în care două fete minore ar fi fost agresate de un bărbat.

„Polițiștii s-au deplasat cu operativitate la locul indicat, unde au identificat pe baza descrierii un grup de trei bărbați, dintre care făcea parte și un bărbat de 35 de ani, indicat de minori ca fiind cel care ar fi pipăit două fete de 12 ani.

Toți cei în cauză au fost conduși la sediul poliției, pentru verificări, care au fost preluate de polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești.

Din cercetări s-a stabilit că bărbatul de 35 de ani, din Pitești, ar fi abordat două fete de 12 ani, pe care le-ar fi atins în zone intime, după care ar fi încercat să sustragă ghiozdanul uneia dintre ele.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de agresiune sexuală și tentativă de furt, iar după administrarea probatoriului, polițiștii au reținut pe cel în cauză pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță”, precizaeza, luna trecută, IPJ Argeș.

 

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90