EcoMoto 930×122

barbat disparut la budeasa

Video: Bărbatul dispărut la Budeasa a fost găsit mort de un câine poliţist

UPDATE ORA 11.00: Câinele Poliţiei l-a găsit pe omul dat dispărut (Emilian Fischer, din Budeasa), la malul râului. Din păcate, bărbatul este decedat. S-a sinucis!

Citiți și: Este alertă în Argeș! Mobilizare impresionantă de forțe!

 

 

Citiți și: Doi bărbați plecați cu un ATV s-au rătăcit în pădure! Un club ATV din Călinești, decisiv în căutări!

„Un bărbat s-a aruncat în barajul de la Budeasa”, este bănuiala unor localnici care au dat alarma în comună, la primele ore ale dimineţii. Forţele de intervenţie s-au mobilizat şi au adus bărci, inclusiv câini de urmă pentru a-l găsi pe bărbat.

 

 

Oamenii cred că este vorba despre bărbatul dispărut vineri, de pe raza localităţii. Vă reamintim, Emilian Fischer a plecat în seara de joi, 4 februarie, de la domiciliu, ultimele informaţii fiind acelea că merge la un vecin.

 

 

Omul a plecat în pijama şi nu se ştie unde a ajuns.

 

 

La această oră, pompierii ISU Argeş efectuează căutări cu barca în zona barajului de la  Budeasa, acolo unde se presupune că o persoană s-ar fi aruncat în apă.

 

 

Căutările durează de mai mult timp, motiv pentru care s-a luat decizia suplimentării forţelor de intervenţie.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3