New Profesional Consult 930 x 122

circulatie

VIDEO/Cîțu: Singura măsură va fi interdicția de circulație noaptea de la 22.00

VIDEO/Cîțu: Singura măsură va fi interdicția de circulație noaptea de la 22.00.

Citiți și: Un nou indicator rutier pentru șoferii din România

Premierul Florin Cîțu a declarat miercuri că, deși au fost mai multe propuneri de restricții, printre care închiderea mall-urilor în weekend, va fi aplicată doar interdicția de circulație noaptea, cu o oră mai devreme, de la ora 22.

Concret, premierul a afirmat că se prelungește starea de alertă, dar că „nu e cazul de noi restricții. Va fi adoptată măsura ca circulația după ora 22.00 să fie restricționată. Restricția aceasta va face diferența, veți vedea.  Magazinele vor fi deschise până la 21.00.

Citiți și: Pitești. Circulație restricționată în oraș!

Au existat propuneri cu mai multe restricții, printre care închiderea mall-urilor în weekend. Propunerea a venit de la specialiști în epidemiologie,  dar nu am acceptat, nu mergem în direcția asta. Știu că există mai multe persoane care încearcă să restricționeze, dar eu cred că acum România se descurcă foarte bine”.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90