930×122 CAPRA 5

noul sandero

VIDEO EXCLUSIV: NOUA DACIA SANDERO, SURPRINSĂ ÎN PITEȘTI

Luna aceasta este aşteptată lansarea oficială a noii Dacia Sandero. Un model bine camuflat a fost surprins în trafic de reporterii epitesti.ro, iar detaliile obţinute cu ajutorul camerei montate pe bord sunt impresionante. Autoturismul a fost filmat ieri seară, în jurul orei 19, de la ieşirea de pe strada Dumbravei, apoi pe strada Armand Călinescu din Piteşti.

Citiți și: DATA LANSĂRII NOILOR LOGAN, SANDERO ŞI SANDERO STEPWAY

VIDEO NOUA DACIA SANDERO

 

 

Din ce se poate observa, Dacia Sandero III 2020 are proporții similare cu cele ale generației actuale, însă potrivit presei franceze acest model ar putea fi un pic mai mare, pentru a oferi un spațiu mai generos. Și portbagajul ar putea fi mai mare.

 

 

Francezii anunță un preț de pornire de 9.000 de euro pentru mașina de clasă mică. Acest lucru înseamnă că va fi cu aproximativ 700 de euro mai scumpă decât actuala generație Sandero.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90