930×122 CAPRA 5

antena

(VIDEO) ÎNGRIJORARE: „NE TEMEM CĂ VÂNTUL VA SMULGE UNA DINTRE ANTENELE DE PE HOTEL MUNTENIA”

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat vreme severă nu doar pentru zona montană înaltă a județului Argeș, pentru care a fost prelungit codul roșu, ci și pentru zonele mai joase.

Citiți și: Informare meteo emisă acum! Ce ne așteaptă

Deja în Pitești s-au simțit intensificări susținute ale vântului, iar oamenii se uită cu îngrijorare la acoperișurile blocurilor, la panourile publicitare, la antenele montate pe clădiri și la alte elemente care ar putea fi prăbușite de vânt.

O cititoare fidelă a site-ului ePitești, care ne-a pus la dispoziție o înregistrare video realizată astăzi, după prânz, e îngrijorată de eventualele revagii pe care le-ar putea lăsa în urmă un astfel de scenariu: „Ne temem că vântul va smulge una dintre antenele de pe Hotel Muntenia. Se mișcă destul de puternic. Sper ca cineva să verifice dacă aceste elemente sunt ancorate bine, să nu se întâmple vreo nenorocire”.

Citiți și: Argeș. S-a emis o atenționare meteo! Este cod galben

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90