New Profesional Consult 930 x 122

kaufland

(VIDEO) KAUFLAND EXERCIȚIU, RECLAMAT: “E PREA MULT!”. HOTĂRÂRE OFICIALĂ

Kaufland Exercițiu, reclamat: “E prea mult!”. Hotărâre oficială. La sfârșitul lunii februarie a acestui an, după cum v-am informat la timpul respectiv, un piteștean a formulat o sesizare pe adresa primarului municipiului cu privire la hipermarketul Kaufland Exercițiu.

Citiți și: Update: Oficial, poziţia Kaufland legată de intrarea cu certificat în magazin

Piteșteanul locuieşte în blocul L1, în imediata vecinătate a hipermarketului, pe partea cu zona destinată recepției mărfii.

,,De câteva zile, magazinul a montat nişte reflectoare foarte puternice, care bat fix în geamurile noastre de la dormitoare. Le aprind la ora 17:30 şi sunt atât de puternice şi de prost orientate, încât doar trecând pe lângă geam te orbesc!”.

Citiți și: MĂSURI DE SIGURANȚĂ ÎN MAGAZINELE KAUFLAND

În aceeași ordine de idei, reclamantul sesiza și că hipermarketul Kaufland Exercițiu mai are în curte, în zona respectivă, încă doi stâlpi de iluminat, cu câte trei lămpi fiecare. ,,E prea mult pentru noi! Nici jaluzelele nu fac faţă!”.

Nu era singura problemă care îl deranja pe reclamant: ,,Toate acestea de parcă nu era suficient ceea ce trebuie să îndurăm legat de camioane sub fereastra noastră la orice oră din zi şi din noapte, de zgomote de la presa de gunoi în miez de noapte, de aglomeraţie şi de mizeria aruncată de cumpărători peste tot în jurul magazinului!”.

Imagini filmate la timpul respectiv de ePitești puteți (re)vedea mai jos:

KAUFLAND EXERCIȚIU, RECLAMAT LA PRIMAR

KAUFLAND EXERCIȚIU, RECLAMAT LA PRIMAR

Gepostet von EPitești Argeș am Dienstag, 27. Februar 2018

Conducerea Primăriei Pitești a luat act de reclamație și a direcționat-o către autoritatea competentă, care a hotărât să oblige hipermarketul să repoziționeze reflectoarele.

“Sesizarea dumneavoastră a fost înaintată Direcției de Sănătate Publică Argeș, care a efectuat verificări la hipermarketul Kaufland.

Deficiențele menționate de dumneavoastră au fost remediate, prin repoziționarea proiectoarelor. I s-a recomandat societății să nu creeze disconfort vecinătăților.”, comunică Primăria municipiului Pitești.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441