New Profesional Consult 930 x 122

pietoni

(VIDEO) LA UN PAS DE TRAGEDIE ÎN PITEȘTI

La un pas de tragedie în Pitești. Condițiile meteorologice nefavorabile și neatenția șoferilor sau a pietonilor au condus zilele trecute la producerea mai multor accidente rutiere.

Citiți și: Piteşti: Un şofer începător coboară la semafor şi execută 10 flotări

Aseară, în jurul orei 18, neatenția unui șofer ar fi putut avea consecințe grave pe strada Maternității din Pitești.

La trecerea de pietoni de la intersecția străzilor Maternității și Victoriei, șoferul nu i-a acordat prioritate unei femei care traversa regulamentar. Din fericire, spre deosebire de șofer, femeia a fost atentă. S-a oprit la timp, evitând „la mustață” o tragedie.

Citiți și: Primăria Pitești caută șofer!

Incidentul ne-a fost semnalat de un piteștean, care ne-a transmis și imaginile, imagini filmate de camera video de la bordul autoturismului său.

”Șoferul nici măcar nu a încetinit! Norocul a fost că femeia s-a oprit pe trecere. Altfel, sunt sigur că s-ar fi produs o tragedie.”, ne precizează piteșteanul.

Vă reamintim că ne puteți transmite informații sau imagini care pot deveni o știre pe pagina de facebook a ePitești, pe adresa de e-mail [email protected] și pe WhatsApp la numărul de telefon 0733.797.066.

[555x222px]-WinterSale2022-ePitesti

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441