New Profesional Consult 930 x 122

arafat

(VIDEO/LIVE) UPDATE: MUNICIPIUL SUCEAVA ȘI COMUNE LIMITROFE INTRĂ ÎN CARANTINĂ

Municipiul Suceava și comune limitrofe intră în carantină.

Citiți și: Impact violent! A lovit puternic o căruță. Un copil și doi tineri au ajuns la spital

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Ion Vela, și secretarii de stat Bogdan Despescu și Raed Arafat susțin la această oră declarații de presă la sediul Ministerului Afacerilor Interne.

Bogdan Despescu a citit textul unei noi ordonanțe militare, Ordonanța Militară nr. 5 din 30 martie 2020 (click pe imagini pentru vizualizarea textului integral al O.M. 5):

Citiți și: Bebeluș mort la botez: pneumonie în acte, moarte violentă în realitate

La rândul său, ministrul de Interne a citit textul unei alte ordonanțe militare, Ordonanța Militară nr. 6 din 30 martie 2020. Potrivit textului ordonanței, municipiul Suceava și 8 comune limitrofe intră în carantină pe perioada stării de urgență. Măsura a fost luată din cauza numărului mare (comparativ cu restul țării) al îmbolnăvirilor și al deceselor COVID-19 din zona respectivă și a riscului răspândirii (click pe imagini pentru vizualizarea textului integral al O.M. 6):

Declarațiile de presă pot fi urmărite aici:

https://www.facebook.com/ministeruldeinterne/videos/670705663471822/

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90