930×122 CAPRA 5

calea bucuresti

(VIDEO) MAXI-TAXI DE PE CALEA BUCUREȘTI, LA CONTROL!

Maxi-taxi de pe Calea București, la control! Agenți ai Serviciului Siguranță Rutieră al Poliției Locale au desfășurat azi dimineață un control în stația maxi-taxi de pe Calea București din Pitești, din zona Colegiului „Armand Călinescu”.

Citiți și: Oameni amendați cu mii de lei pentru această faptă!

Controale similare au avut loc pe străzile Calea Craiovei, Gheorghe Șincai și Costache Negri și în stații Publitrans, stații în care șoferi de microbuze maxi-taxi îmbarcă sau debarcă pasageri fără să aibă dreptul să o facă.

Pe parcursul unei ore, șoferii de maxi-taxi au primit nouă amenzi, cu valori cuprinse între 1.000 și 1.500 de lei, pentru lipsa avizului de circulație emis de Primăria Pitești.

Citiți și: Arși la buzunare: Amenzile sunt cuprinse între 1000 – 2000 de lei!

Amintim că ePitești a cerut în repetate rânduri verificarea constantă a transportului cu microbuze maxi-taxi din Argeș.

Ulterior articolelor din presă, și Poliția Națională s-a „dezmorțit” și a dat câteva amenzi. A fost, însă, un foc de paie! Poliția Județeană condusă de Tudorel Pieleanu face în continuare prea puțin către nimic împotriva neregulilor din transportul maxi-taxi de transport de persoane din Argeș. (Reporter: Elena Picui, video: Mihai Neacșu)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3