EcoMoto 930×122

covid-19

(VIDEO) MOMENT DE RECULEGERE LA ISU ARGEȘ ÎN MEMORIA POMPIERULUI VIOREL DÎMBOI

La Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș s-a ținut astăzi un moment de reculegere în memoria pompierului de la ISU Constanța diagnosticat cu COVID-19 care a murit sâmbătă.

Citiți și: ISU Argeș angajează! Ce posturi sunt disponibile

“În memoria colegului nostru de la ISU Constanța decedat zilele trecute, structurile de intervenție ale ISU Argeș au ținut un moment de reculegere, prezentandu-și onorul în fața tehnicii de intervenție. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, transmite ISU Argeș.

https://www.facebook.com/isu.arges/videos/716853315729124/?__tn__=%2Cd%2CP-R&eid=ARAmzLGJKu9RuItMs8rSkGmTVM8eb7cImNuSB1Mxt_Soa73MYabfIQhwLkbRnZnOkZ8vyBUNWbPpi7zJ

Citiți și: Argeș: Tineri grav răniți! O șoferiță, impact puternic cu o autospecială

Decesul pompierului a fost anunțat sâmbătă de către colegii săi: “Un camarad pompier a fost ales de Dumnezeu să se alăture armatei îngerilor… În această dimineață, un eveniment tragic a umplut de durere sufletele pompierilor constănțeni, care au pierdut un camarad de nădejde, un om deosebit și un profesionist desăvârșit.

Cu profundă tristețe, anunțăm încetarea din viață, în această dimineață, a plt. adj. Viorel Dîmboi, la numai 49 de ani.

Încadrat la Detașamentului de Pompieri Cernavodă/ISU Constanța, camaradul nostru a pierdut lupta în linia întâi cu perfidul virus SARS-CoV-2.

În cariera sa, Viorel a participat la numeroase intervenţii alături de colegii săi, fiind permanent la datorie în nobila misiune pe care o au pompierii.

Dumnezeu să te odihnească în Împărăția Cerurilor, eroule, iar familiei greu încercate să îi dea alinare! Noi, camarazii tăi, îți plângem plecarea prematură și atât de neașteptată din mijlocul nostru și sperăm ca, de acum înainte, să ți se întoarcă tot binele pe care l-ai făcut aici, în scurta ta viață pe pământ. Ai fost și vei rămâne eroul nostru și al tuturor celor care au beneficiat de ajutorul tău! Drum bun, Viorel, drum bun, camarade!”, a fost mesajul colegilor lui. (Sursă foto/video: ISU Argeș)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90