930×122 CAPRA 5

ambulanțier

(VIDEO) MOMENT DE RECULEGERE LA SAJ ARGEȘ ÎN MEMORIA AMBULANȚIERULUI CARE A MURIT INFECTAT CU COVID-19

La serviciile județene de ambulanță din întreaga țară s-a ținut astăzi, la prânz, un moment de reculegere în memoria ambulanțierului din Suceava decedat ieri după ce a fost confirmat pozitiv la testul COVID-19.

Citiți și: Momente cutremurătoare la Poliția Locală!

Sirenele și sistemele luminoase ale ambulanțelor au funcționat concomitent timp de un minut în memoria ambulanțierului care avea 53 de ani.

Momentul de reculegere a fost ținut și de Serviciul de Ambulanță Județean Argeș:

Citiți și: (VIDEO) MOMENT DE RECULEGERE LA ISU ARGEȘ ÎN MEMORIA POMPIERULUI VIOREL DÎMBOI

Ministerul Sănătății a confirmat aseară primul deces în urma infectării cu noul coronavirus în rândul personalului medical din România.

Este vorba despre un ambulanțier în vârstă de 53 de ani din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

„Bărbatul a prezentat simptomatologie COVID-19 pe data de 24 martie 2020. A fost testat și a primit rezultatul pozitiv pe data de 30 martie 2020. Acesta a fost internat la domiciliu și nu a acceptat internarea. A decedat la domiciliu pe 7 aprilie 2020”, anunța Ministerul Sănătății (AICI, amănunte).

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90