930 x122 grota rece

curtea de apel pitesti

NICOLA INQUIETO: ”N-AM AVUT NICIO LEGĂTURĂ CU MAFIA”

UPDATE: Hotărârea a fost amânată. 

Citiți și: Breaking! Decizia instanței pentru Georgescu

Nicola Inquieto: ”N-am avut nicio legătură cu mafia”. Nicola Inquieto, cetățean italian cu afaceri în Argeș, a ajuns în urmă cu puține minute la Curtea de Apel Pitești.

Magistrații piteșteni vor judeca o cerere prin care autoritățile judiciare italiene solicită ca Inquieto să fie extrădat în Italia.

Citiți și: Criză în Justiție! Protest împotriva neplății salariilor!

Întrebat de jurnaliștii prezenți la Curtea de Apel Pitești dacă are legături cu mafia din Italia, așa cum este acuzat de D.I.I.C.O.T., Nicola Inquieto a răspuns: „Nu am avut nicio legătură. Este chiar o falsitate maximă.”

„Ați trimis bani în Italia spre structuri mafiote?”, a fost o altă întrebare a jurnaliștilor. „Nu! Am trimis bani mamei mele, pentru dinți.”.

Amintim că D.I.I.C.O.T. i-a adus lui Nicola Inquieto acuzații grave, printre care și apartenența la clanul de tip mafiot Zagaria (AICI și AICI).

Pe 12 aprilie 2018, Nicola Inquieto a fost reținut pentru 24 de ore, iar a doua zi, pe 13 aprilie, în urma unei hotărâri a Curții de Apel Pitești, arestat preventiv pentru 30 de zile.

Din cele 30 de zile, a făcut nici două săptămâni de arest preventiv: pe 26 aprilie, Înalta Curte de Casație și Justiție a decis eliberarea cetățeanului italian (AICI, subiectul pe larg).

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90