930X122 MAIA

gunoi

VIDEO: PĂDUREA TRIVALE, ÎNTRE OZON, RAHAT ȘI GUNOAIE. NESIMȚIREA CARE NE VA FACE MEREU CAMPIONI LA INFECȚII

Pădurea Trivale – oaza de oxigen a Piteștiului, un clișeu vehiculat învariabil în context electoral – e cu adevărat o oază până treci dincolo de alei (desigur, nici aici lucrurile nu stau cum ar trebui, dar măcar funcționează principiul „Afară-i vopsit gardul, înăuntru-i leopardul”).

Citiți și: Zoo Pitești, anunț important!

Leoparzi n-avem, dar avem piteșteni care iau în serios expresia plămânul verde al orașului și țin să redea naturii, spre ozonare, toate reziduurile din gospodărie, de la moloz până la cârpe și deșeuri menajere.

Iată câteva imagini surprinse duminică într-o aventură cu obstacole printre copaci (VIDEO). E mărturia nesimțirii care ne va face mereu campioni la infectări și argumentul care întărește convingerea că unde nu e educație, nici așteptări prea mari n-ar trebui să fie:

Citiți și: Pitești. Schimbare de ultim moment la ZOO

Și pentru că unii se confundă total cu natura, plimbați-vă mai bine pe alei și nu-ncercați să inspirați adânc dacă vă afundați printre copaci, pierzând contactul vizual cu solul, căci vei simți duhori nebănuite printre fâșiile de șervețele și hârtie relativ igienică.

555×222  MAIA

Comentarii

SMART KIDS 570×90