Donaris 930 x 122

gunoi

VIDEO: PĂDUREA TRIVALE, ÎNTRE OZON, RAHAT ȘI GUNOAIE. NESIMȚIREA CARE NE VA FACE MEREU CAMPIONI LA INFECȚII

Pădurea Trivale – oaza de oxigen a Piteștiului, un clișeu vehiculat învariabil în context electoral – e cu adevărat o oază până treci dincolo de alei (desigur, nici aici lucrurile nu stau cum ar trebui, dar măcar funcționează principiul „Afară-i vopsit gardul, înăuntru-i leopardul”).

Citiți și: Șeful FC Argeș, anunț privind noul stadion din Trivale!

Leoparzi n-avem, dar avem piteșteni care iau în serios expresia plămânul verde al orașului și țin să redea naturii, spre ozonare, toate reziduurile din gospodărie, de la moloz până la cârpe și deșeuri menajere.

Iată câteva imagini surprinse duminică într-o aventură cu obstacole printre copaci (VIDEO). E mărturia nesimțirii care ne va face mereu campioni la infectări și argumentul care întărește convingerea că unde nu e educație, nici așteptări prea mari n-ar trebui să fie:

Citiți și: Video: În centrul Piteştiului – fost sediu de partid, cuib de şobolani

Și pentru că unii se confundă total cu natura, plimbați-vă mai bine pe alei și nu-ncercați să inspirați adânc dacă vă afundați printre copaci, pierzând contactul vizual cu solul, căci vei simți duhori nebănuite printre fâșiile de șervețele și hârtie relativ igienică.

[555x222px]BlackFriday_ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441