930×122 CAPRA 5

perchezitii

(VIDEO) PERCHEZIȚII, PITEȘTENI REȚINUȚI DE POLIȚIE

Percheziții, piteșteni reținuți de Poliție. ”Aproape 200 de kg de tutun, peste 11.000 de euro și 12.000 de lei au fost confiscați de polițiștii argeșeni într-un dosar penal privind săvârșirea de infracțiuni economice. Trei persoane, cu vârste cuprinse între 49 și 51 de ani, din Pitești au fost reţinute.

Citiți și: Ai fost implicat într-un accident? Ce trebuie să faci

Din cercetările polițiștilor Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș a reieșit că doi bărbați și o femeie, începând din luna aprilie 2019, ar fi achiziționat tutun vrac, pe care l-ar fi prelucrat clandestin prin mărunţire şi producerea de ţigări cu ajutorul unor instalaţii artizanale, pe care ulterior le-ar fi valorificat prin intermediul platformelor de comerţ online.

Ieri, 20 iunie 2019, polițiștii au făcut cinci percheziții domiciliare la locuințele lor și în alte locații prin intermediul cărora cei în cauză efectuau trimiterile.

Citiți și: Adolescent atacat în magazin! A intervenit Poliția

Au fost descoperite aproximativ 120 de kg de tutun vrac, 55 de kg de tutun mărunțit, dispozitive artizanale de mărunțire și injectare a tutunului, peste 10.000 de tuburi goale (țigarete cu filtru, fără tutun), precum şi 11.400 de euro şi 12.700 de lei.

Prejudiciul estimat până în prezent este de aproximativ 380.000 de lei.

Persoanele în cauză au fost reținute pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive în dosarul penal de producere, deținere şi comercializare de produse accizabile în afara antrepozitului fiscal”, informează Poliția Română. (Sursă video: Poliția Română. Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90