EcoMoto 930×122

bulevardul nicolae bălcescu

(VIDEO) PIETONII ÎȘI PUN ZILNIC VIAȚA ÎN PERICOL ÎNTR-O INTERSECȚIE DIN PITEȘTI

Pietonii își pun zilnic viața în pericol într-o intersecție din Pitești.

Citiți și: Șoferii, obligați să reducă viteza! Amenzi uriașe!

Nu puțini sunt pietonii care traversează strada neregulamentar. O arată și imaginile pe care le-am filmat la intersecția bulevardului Nicolae Bălcescu cu strada Calea Bascovului, în zona de Nord a municipiului Pitești.

Bătrâni, părinți însoțiți de copii, oameni în toată firea, cu toții preferă să traverseze strada nu pe trecerea de pietoni, ci prin loc nepermis.

Citiți și: Argeș. O șoferiță a făcut-o lată în oraș!

Sunt imagini obișnuite pentru piteștenii care locuiesc în zonă. Zilnic, de dimineață și până seara, mulți pietoni încalcă în această zonă legea și, mai grav, se expun pericolului de a fi loviți în plin de mașini.

În urmă cu doar câteva zile, Serviciul Rutier al Poliției Locale Pitești a desfășurat pe strada Exercițiu o acțiune de prevenție în ceea ce privește traversările neregulementare (imagini și amănunte, AICI).

Din același motiv, și intersecția dintre bulevardul Nicolae Bălcescu și strada Calea Bascovului va face în curând obiectul unei acțiuni similare, ne informează Bogdan Aristănțoiu, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90