Donaris 930 x 122

înșelăciune

(VIDEO) PITEȘTEAN ÎNCĂTUȘAT PENTRU „ȚEPE”

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Argeș au reţinut un piteștean în vârstă de 31 de ani, bănuit de înşelăciune, fals, uz de fals şi furt calificat.

Citiți și: Argeș. Pădurari prinși în flagrant în timp ce tăiau și furau arbori

„Bărbatul este bănuit că ar fi pretins calitatea de reprezentant al unor firme de transport și ar fi încasat contravaloarea transportului prin falsificarea unor documente fiscale, cauzând un prejudiciu estimat la aproximativ 4.000 de euro”, ne informează Biroul de presă al Poliției Argeș, care nu precizează numele firmelor.

Citiți și: Zi neagră pentru șoferi. Aproape 40 de filtre ale Poliției

Piteșteanul, care lucra ca șofer la diverse firme de transport, este suspectat că ar fi încasat în propriul său cont bancar parte din banii pe care era trimis de patronii firmelor respective să îi ridice de la clienți în schimbul transporturilor efectuate. Patronii l-ar fi considerat un om de încredere.

După administrarea probatoriului, a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare împotriva lui a unei măsuri preventive.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90