930×122 CAPRA 5

înșelăciune

(VIDEO) PITEȘTEAN ÎNCĂTUȘAT PENTRU „ȚEPE”

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Argeș au reţinut un piteștean în vârstă de 31 de ani, bănuit de înşelăciune, fals, uz de fals şi furt calificat.

Citiți și: Un oltean a dat de belea în Argeș!

„Bărbatul este bănuit că ar fi pretins calitatea de reprezentant al unor firme de transport și ar fi încasat contravaloarea transportului prin falsificarea unor documente fiscale, cauzând un prejudiciu estimat la aproximativ 4.000 de euro”, ne informează Biroul de presă al Poliției Argeș, care nu precizează numele firmelor.

Citiți și: Pitești. Însărcinată, dar jucată în picioare de fostul! A bătut-o și pe colega acesteia!

Piteșteanul, care lucra ca șofer la diverse firme de transport, este suspectat că ar fi încasat în propriul său cont bancar parte din banii pe care era trimis de patronii firmelor respective să îi ridice de la clienți în schimbul transporturilor efectuate. Patronii l-ar fi considerat un om de încredere.

După administrarea probatoriului, a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare împotriva lui a unei măsuri preventive.

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3