Donaris 930 x 122

intervenție poliția locală

    Video – Pitești: Răcnete și injurii în centru. Individ la bustul gol, săltat de mascații Poliției Locale

    Piteștenii care au sperat la o plimbare liniștită, pe răcoare, în centrul Piteștiului, nu au avut noroc în această seară. Un bărbat de 38 de ani, dezbrăcat la bustul gol, a început să se manifeste violent în plină stradă, răcnind și înjurând lumea la întâmplare.

    Citiți și: Atenție șoferi! Zeci de amenzi și mașini ridicate în Pitești

    Acesta mai era însoțit de câteva persoane care, în loc să-l potolească, i-au ținut isonul. Mai multe persoane cu simț civic au apelat dispeceratul Poliției Locale și, având în vedere situația expusă, a fost trimisă duba „mascaților” din cadrul Serviciului de intervenție.

     

     

    Mascații l-au identificat rapid pe scandalagiu (ce-i drept nici nu era foarte greu de reperat, fiind la bustul gol și urlând pe Strada Mare), în apropierea bisericii Sf. Gheorghe.

    În câteva clipe, l-au imobilizat și l-au adus la sediul Poliției Locale Pitești, aplicându-i în final o sancțiune contravențională pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, conform Legii 61/1991.

    „Mulțumim cetățenilor care au cooperat exemplar și au sunat la dispecerat, făcând astfel posibilă o intervenție rapidă și eficientă și prevenind agravarea situației”, a transmis Bogdan Aristănțoiu (foto), purtător de cuvânt în cadrul Poliției Locale Pitești.

     

     

    Am aflat că bărbatul este o cunoștință mai veche a agenților locali, el fiind adus de mai multe ori la sediul Poliției Locale și sancționat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

    Poate că de această dată se va potoli, deși nu credem.

    [555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

    Comentarii

    2 comentarii

    • TotUnFraierCareNuAEmigrat spune:

      Nu se potolește pentru că amenzile sunt frecție la picioar de lemn, oricum nu le plătește și de-aia își permite să facă așa.
      Cică Piteștiul e un oraș sigur, un oraș european. Se transformă într-un mic Bronx plin de bețivi, drogați, scandalagii, țigani …

    • Chiriac Marius spune:

      Bravo domnule Bogdan și domnule primar și domnilor guvernanți!!!!…
      Dacă îmi agresa verbal cel puțin familia(în special copiiî) și îi aplicam o corecție avem dosar penal și probabil o condamnare…Bravos autorități!

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90