Donaris 930 x 122

colegiul bratianu

Video: Pompierii, la Brătianu!

În această dimineaţă, ceea ce părea O intervenţie de urgenţă a pompierilor ISU Argeş, a atras atenţia trecătorilor care se aflau în zona Colegiului Naţional I.C. Brătianu din Piteşti.

Citiți și: Un pompier aflat în timpul liber, primul salvator la accidentul din Albota

 

Citiți și: Pisicuță înghețată, salvată cu barca de către pompierii argeșeni

 

În fapt, a fost vorba despre o acţiune complexă de verificare a securităţii unităţii de învăţământ, în cazul producerii unor evenimente cu risc pentru persoanele prezente în curtea sau în incinta acesteia.

 

 

Ionuţ Tunaru (foto), purtător de cuvânt în cadrul ISU Argeş, precizări pentru ePiteşti: „Pompierii argeșeni au planificate periodic recunoașteri în teren la mai mulți operatori economici, zone cu posibil risc de producere a unor situații de urgență și la instituții publice, pentru a aduna date necesare, care vor fi de mare ajutor în cazul producerii unor evenimente neplăcute.

 

 

Se urmărește, identificarea căilor de acces, existența și funcționarea surselor de alimentare a autospecialelor cu apă, accesul la fațadele clădirilor, căile de evacuare, compartimentarea și alte aspecte care la nevoie vor putea fi folosite în cazul unor intervenții reale.”

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441