930×122 POSADA 5

colegiul bratianu

Video: Pompierii, la Brătianu!

În această dimineaţă, ceea ce părea O intervenţie de urgenţă a pompierilor ISU Argeş, a atras atenţia trecătorilor care se aflau în zona Colegiului Naţional I.C. Brătianu din Piteşti.

Citiți și: Din nou accident în Pitești! A lovit puternic o mașină parcată, lângă McDonald’s

 

Citiți și: Forțe din Argeș, trimise la intervenție în urgia albă dezlănțuită în Constanța

 

În fapt, a fost vorba despre o acţiune complexă de verificare a securităţii unităţii de învăţământ, în cazul producerii unor evenimente cu risc pentru persoanele prezente în curtea sau în incinta acesteia.

 

 

Ionuţ Tunaru (foto), purtător de cuvânt în cadrul ISU Argeş, precizări pentru ePiteşti: „Pompierii argeșeni au planificate periodic recunoașteri în teren la mai mulți operatori economici, zone cu posibil risc de producere a unor situații de urgență și la instituții publice, pentru a aduna date necesare, care vor fi de mare ajutor în cazul producerii unor evenimente neplăcute.

 

 

Se urmărește, identificarea căilor de acces, existența și funcționarea surselor de alimentare a autospecialelor cu apă, accesul la fațadele clădirilor, căile de evacuare, compartimentarea și alte aspecte care la nevoie vor putea fi folosite în cazul unor intervenții reale.”

Donaris 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90