Donaris 930 x 122

atac urs

Video: Prăpăd într-o gospodărie din Argeș. Un urs flămând a „tranșat” porcii ca la abator

Prăpăd într-o gospodărie din Argeș. Un urs flămând a „tranșat” porcii ca la abator. Localnicii din Câmpulung, orașul unde a avut loc atacul de ieri, sunt îngroziți de faptul că ursul ar putea reveni oricând în gospodăriile oamenilor.

Citiți și: Pericol de moarte! Atacurile urșilor, din ce în ce mai dese!

Pentru a evidenția gravitatea incidentului, o persoană a filmat ce a mai rămas din porcii atacați de urs. Mai multe animale au fost practic tranșate, iar altele au răni grave și, cel mai probabil, vor fi sacrificate.

 

Citiți și: Argeș. Apel disperat! „Cerem dreptul la viață!”

 

La locul incidentului și-au făcut apariția polițiști și jandarmi care fac cercetări, așa cum se întâmplă în astfel de situații.

Variantele de lucru sunt fie capturarea ursului, fie anihilarea lui.

 

 

Populația de urși din Argeș este numeroasă și, din pricina defrișărilor și schimbărilor din habitatul natural, aceștia nu își pot asigura necesarul de hrană. Din acest motiv, coboară în zonele locuite de oameni și dau atacuri devastatoare.

 

 

Până în prezent, autoritățile din județ nu a găsit o soluție pentru controlul populației de urși. Se vorbea la un moment dat despre relocarea acestora, însă totul a rămas la nivel de discuție și, după cum se vede, urșii își fac apariția constant lângă casele oamenilor, la drum sau în zonele unde se fac picnicuri.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90