New Profesional Consult 930 x 122

barbat disparut la budeasa

    Video – Primarul din Budeasa a participat la căutările unui bărbat dispărut din comună

    Primarul din Budeasa, Mihai Rachieru, a participat la căutările unui bărbat dispărut din comună.

    Citiți și: Video: Bărbatul dispărut la Budeasa a fost găsit mort de un câine poliţist

    În data de 4 februarie, în comuna Budeasa din județul Argeș, s-a dat alarma din cauza unui bărbat care a plecat voluntar de acasă și nu s-a mai întors. Acesta se numea FISCHER EMILIAN și avea 76 de ani. Alte detalii, AICI.

    De acesta nu s-a mai auzit nimic până astăzi, duminică – 7 februarie, când existau indicii că o persoană l-ar fi zărit pe malul unui râu aflat în apropierea locuinței de unde a plecat.

    Pompieri, jandarmi și polițiști au intrat în alertă și au plecat spre zona respectivă. Printre oamenii voluntari care au ajutat la căutarea bărbatului dispărut s-a aflat și primarul din comuna Budeasa, Mihai Rachieru.

    Cu puţin timp înainte ca bărbatul să fie găsit, primarul declara:

     

    Din păcate, temerile tuturor s-au adeverit și bărbatul a fost găsit mort pe malul râului, în apropiere de casa unde locuia.

     

    Știrea integrală, AICI.

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90