SMART KIDS 930X122

ordonanțe militare

(VIDEO) S-A TREZIT CU „MASCAȚII” LA UȘĂ. TÂNĂR DIN PITEȘTI ȘI PRIETENA LUI, AMENDAȚI DUPĂ UN LIVE PE FACEBOOK

Astăzi, la primele ore ale dimineții, polițiștii argeșeni au făcut o percheziție la locuința unui tânăr de 20 de ani din Pitești. Potrivit Poliției Argeș, acesta „a postat în seara zilei de 27 aprilie 2020 pe o rețea de socializare un clip video în care provoacă urmăritorii clipului să se întâlnească cu el, noaptea, într-un loc public, încălcând prevederile ordonanțelor militare”.

Citiți și: Percheziții în Argeș. Angajatul unei primării a fost arestat

„Întrucât în filmare tânărul manevrează ceea ce pare a fi un pistol”, conform sursei citate, azi dimineață, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș, luptătorii Serviciului Acțiuni Speciale Argeș („mascații”) şi un specialist criminalist al Serviciului Criminalistic Argeş au făcut o percheziție la locuința acestuia.

S-a stabilit că tânărul nu deține o armă supusă autorizării, dar și că acesta a încălcat în mod repetat prevederile ordonanțelor militare, fapt pentru care i-au fost aplicate două sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 22.000 de lei, precizează IPJ Argeș.

Citiți și: Percheziții în Argeș: Două minore, puse să se prostitueze

„De asemenea, prietena acestuia, de 19 ani, din Pitești, care l-a însoțit și filmat în seara zilei de 27 aprilie 2020, a fost sancționată pentru nerespectarea prevederilor ordonanțelor militare cu amendă de 2.000 de lei”, informează Poliția Județeană.

555×222  MAIA

Comentarii

SMART KIDS 570×90