930X122 MAIA

politia locala

(VIDEO) SCHIMBARE RUTIERĂ PE STRADA SFÂNTA VINERI

Administraţia Domeniului Public (ADP) Pitești, cu avizul comisiei de organizare a circulației în municipiu, a început resistematizarea rutieră a străzii Sfânta Vineri.

Citiți și: Pericol pentru oameni! Alertă într-un cartier piteștean

Astfel, deocamdată cu balize din plastic, în zona din faţa Hanului Gabroveni a fost amenajat un scuar. Pe lângă scuar şi han se va putea vira dreapta spre strada Gheorghe Lazăr, către bazarul cu acelaşi nume, iar spre stânga se va putea vira către strada Constantin Brâncoveanu, pe două benzi.

Pe locul în care acum este scuarul erau zilnic parcate numeroase maşini, în ciuda amenzilor date de Poliţia Locală şi a indicatoarelor din zonă care interziceau staţionarea. Din cauza acestor maşini, doar o bandă de circulaţie mai rămânea disponibilă, iar traficul era mult îngreunat, își motivează municipalitatea măsura.

Citiți și: De ce au fost amendați mai mulți comercianți de mărțișoare din Pitești

În zonă ajung multe persoane atrase de produsele ieftine care se vând de regulă în bazarul „Gheorghe Lazăr”, de unde şi afluxul mare de autovehicule.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA