New Profesional Consult 930 x 122

alarmare publică

(VIDEO) SIRENELE AU LUAT-O RAZNA ÎN PITEȘTI. ISU ARGEȘ NU ȘTIE NIMIC

Sirenele au luat-o razna în Pitești. ISU Argeș nu știe nimic. În urmă cu puține minute, unele sirene de alarmare publică au sunat în Pitești preț de câteva zeci de secunde.

Citiți și: Avertisment clar: Aveți grijă, luați amendă!

Piteștenii din cartierele Găvana, Nord și Ceair au fost alarmați de sirenele publice.

Nu a fost vorba de un exercițiu sau o verificare programată a sistemului, după cum ne precizează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Citiți și: Rupt de beat, a intrat într-un cap de pod și s-a răsturnat cu mașina!

Nu există, oficial, o explicație fermă. De ce au sunat sirenele de alarmare publică? ”Nu am avut nimic, posibil să se fi declanșat accidental, nu sunt acționate de noi”, precizează pentru ePitești ISU Argeș.

Amintim că nu este prima dată când sirenele de alarmare publică din Pitești o iau razna, în ciuda verificării periodice a acestora în așa-numita „Miercure a alarmelor”, acțiune organizată de Inspectoratul pentru Situații de Urgență. Amănunte despre situații similare, AICI.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90