EcoMoto 930×122

accident mortal

(VIDEO) ȘOFERUL BĂUT CARE A UCIS UN PIETON PE TRECERE PE CALEA CRAIOVEI, PUS ÎN LIBERTATE

Șoferul băut care a ucis un pieton pe trecere pe Calea Craiovei, pus în libertate. Piteșteanul de 47 de ani care în seara zilei de 12 decembrie 2019 l-a lovit mortal cu mașina pe caligraful Petre Ghilencea în timp ce acesta traversa regulamentar Calea Craiovei din Pitești, în zona Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu”, a fost prezentat astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Împotriva sa a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile. Cu alte cuvinte, a fost pus în libertate, având anumite restricții. Va fi, deci, cercetat și judecat în stare de libertate pentru ucidere din culpă și conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Amintim că bărbatul fusese reținut ieri pe bază de ordonanță pentru 24 de ore.

Piteșteanul Petre Ghilencea avea 72 de ani. Era, de câțiva ani, colaborator al Bibliotecii Județene „Dinicu Golescu” Argeș și al Centrului Cultural Pitești. A descoperit plăcerea caligrafiei după pensionare.

A decedat la puțin timp după accident la Spitalul Județean de Urgență din Pitești, acolo unde fusese adus în stare gravă. Mai multe detalii despre accident, AICI.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3