930×122 CUMPANA 5

accident mortal

(VIDEO) ȘOFERUL BĂUT CARE A UCIS UN PIETON PE TRECERE PE CALEA CRAIOVEI, PUS ÎN LIBERTATE

Șoferul băut care a ucis un pieton pe trecere pe Calea Craiovei, pus în libertate. Piteșteanul de 47 de ani care în seara zilei de 12 decembrie 2019 l-a lovit mortal cu mașina pe caligraful Petre Ghilencea în timp ce acesta traversa regulamentar Calea Craiovei din Pitești, în zona Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu”, a fost prezentat astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Citiți și: Video. Angajat al Distribuție Oltenia, semne obscene la volan către alt șofer

Împotriva sa a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile. Cu alte cuvinte, a fost pus în libertate, având anumite restricții. Va fi, deci, cercetat și judecat în stare de libertate pentru ucidere din culpă și conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Citiți și: Video: Şofer pericol public, reţinut de poliţişti în Argeş

Amintim că bărbatul fusese reținut ieri pe bază de ordonanță pentru 24 de ore.

Piteșteanul Petre Ghilencea avea 72 de ani. Era, de câțiva ani, colaborator al Bibliotecii Județene „Dinicu Golescu” Argeș și al Centrului Cultural Pitești. A descoperit plăcerea caligrafiei după pensionare.

A decedat la puțin timp după accident la Spitalul Județean de Urgență din Pitești, acolo unde fusese adus în stare gravă. Mai multe detalii despre accident, AICI.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

570×90 MAIA