NOR CURIER 930X122

municipiul pitești

VIDEO – TRAFIC INTENS ÎN PITEȘTI, ÎN ULTIMA ZI A STĂRII DE URGENȚĂ

În ultimele zile, ulterior weekend-ului 1-3 mai și după decizia CCR cu privire la neconstituționalitatea amenzilor aplicate pentru încălcarea restricțiilor de circulație a persoanelor, traficul auto în Pitești, ca de altfel în întreaga țară, s-a intensificat față de perioadele precedente ale stării de urgență.

Citiți și: Patimile unui părinte și lacrimile unui copil la FC Argeș

Astăzi este ultima zi a stării de urgență pe care președintele Klaus Iohannis a decretat-o pe 16 martie 2020 în contextul pandemiei de coronavirus, iar mâine vom intra în starea de alertă.

În ciuda apelurilor repetate ale autorităților ca oamenii să nu se relaxeze prea mult și să respecte în continuare măsurile de protecție împotriva noului coronavirus, lucrurile stau fix pe dos.

Citiți și: Exclusiv. Pitești: Director, pensionat din Poliție! Cine îi ia locul

Piteștiul este iar un furnicar: și în zonele pietonale, și între blocuri, dar mai ales pe străzi, unde traficul rutier revine la valori apropiate celor anterioare decretării stării de urgență. Imaginile au fost filmate astăzi, în jurul orei 11, pe bulevardul Republicii, în zona centrală a municipiului:

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90