municipiul pitești

VIDEO – TRAFIC INTENS ÎN PITEȘTI, ÎN ULTIMA ZI A STĂRII DE URGENȚĂ

În ultimele zile, ulterior weekend-ului 1-3 mai și după decizia CCR cu privire la neconstituționalitatea amenzilor aplicate pentru încălcarea restricțiilor de circulație a persoanelor, traficul auto în Pitești, ca de altfel în întreaga țară, s-a intensificat față de perioadele precedente ale stării de urgență.

Citiți și: Propunere către Poliția Rutieră Argeș pentru fluidizarea traficului spre centrul Piteştiului

Astăzi este ultima zi a stării de urgență pe care președintele Klaus Iohannis a decretat-o pe 16 martie 2020 în contextul pandemiei de coronavirus, iar mâine vom intra în starea de alertă.

În ciuda apelurilor repetate ale autorităților ca oamenii să nu se relaxeze prea mult și să respecte în continuare măsurile de protecție împotriva noului coronavirus, lucrurile stau fix pe dos.

Citiți și: Trafic de coșmar în sensurile giratorii de la Kaufland Nord și fostul Cinema Lumina

Piteștiul este iar un furnicar: și în zonele pietonale, și între blocuri, dar mai ales pe străzi, unde traficul rutier revine la valori apropiate celor anterioare decretării stării de urgență. Imaginile au fost filmate astăzi, în jurul orei 11, pe bulevardul Republicii, în zona centrală a municipiului:

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441