EcoMoto 930×122

piata ceair

VIDEO – TUNELUL „PENTRU DEZINFECȚIE” DIN PIAȚA CEAIR S-A GRIPAT/TRAS PE LINIE MOARTĂ

Pus în funcțiune vineri, 24 aprilie 2020, tunelul „pentru dezinfecție” din piața agroalimentară Calea București (Ceair) din Pitești (cea mai mare piață de acest fel din municipiu) deja nu mai funcționează.

Citiți și: Simfonia Lalelelor 2024: Programul oficial al celui mai așteptat festival din Pitești

Primăria nu a anunțat motivul pentru care tunelul a fost tras pe linie moartă.

Primăria Pitești informa pe 24 aprilie: „Primăria Municipiului Pitești continuă acțiunile de prevenire și combatere a răspândirii epidemiei de COVID-19.

Citiți și: Pitești: Cea mai mare atracție din Centru revine! Acum s-a anunțat

Începând de astăzi de dimineață au fost instalate 5 tuneluri de dezinfectare în zone intens populate de pe raza municipiului, în următoarele locații: piața Ceair (1), piața Găvana (2), piața Trivale (1), piața Smârdan (1).

Săptămâna viitoare vor fi montate și alte tuneluri în zonele cu prezență mare de cetățeni.

Alte trei tuneluri vor fi donate de municipalitate Spitalului de Pediatrie Pitești.

Acestea sunt tuneluri de dezinfecție destinate traficului de persoane, ușor sau intens, care se montează la intrarea sau ieșirea zonelor de acces persoane. Soluția folosită în pulverizare este un dezinfectant avizat de Comisia Națională pentru Produse Biocide a Ministerului Sănătății”.

Primăria nu a informat, însă, care este costul investiției și de unde au fost achiziționate aceste instalații.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3