930×122 CAPRA 5

incendiu bascov

VIDEO/UPDATE: CAMION AFUMAT CU TOT CU CONSERVE LA BASCOV

UPDATE ORA 9,00: Pompierii spun că incendiul este posibil să se fi produs din cauza unei probleme de natură mecanică. Flăcările au izbucnit la partea spate a autocamionului și s-a propagat cu repeziciune pe învelișul acestuia până la cabină, unde incendiul s-a manifestat generalizat. Flăcările au ars și izolația cablurilor din apropierea autocamionului. Din fericire marfa nu a fost avariată.

Citiți și: Bloc inundat cu fum la Bascov. O femeie a rămas captivă în imobil şi a fost salvată de pompieri

Rezervorul încărcat cu motorină al camionului a fost topit la partea superioară din cauza temperaturii foarte mari. În urma evenimentului nu au fost victime, șoferul a reușit să observe la timp incendiul, a oprit în afara părții carosabile și s-a evacuat.

UPDATE: Incendiul a fost înăbuşit. Pompierii ISU Argeş spun că vehiculul se afla în mers când s-a întâmplat. Şoferul a tras pe dreapta şi a părăsit cabina, scăpând teafăr. A fost și pericol de explozie la rezervorul de motorină, acesta fiind topit la partea superioară din cauza temperaturii mari.

În jurul orei 7, ISU Argeş a anunţat un incendiu la un camion încărcat cu conserve într-o parcare din comuna Bascov, zona pensiunii Ada. Intervin pompierii cu o două autospeciale de stingere cu apă și spumă.

Şoferii raportează că traficul este blocat şi sunt degajări mari de fum.

Vom reveni.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3