Donaris 930 x 122

furt calificat

(VIDEO) UPDATE: FLAGRANT ÎN RĂZBOIENI

UPDATE: Flagrant în Războieni. Tânărul a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile.

Citiți și: Doi șoferi din străinătate, probleme serioase pe Autostrada A1

Un tânăr de 21 de ani din Pitești a fost prins azi-noapte în flagrant delict de polițiștii Secției 3.

Individul a fost prins la puțin timp după ce ar fi furat dintr-un autoturism parcat pe strada Vasile Pârvan din cartierul piteștean Războieni un CD player și mai multe scule. Mașina era încuiată, dar piteșteanul ar fi forțat una dintre ușile autoturismului.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Polițiștii l-au prins pe tânăr pe strada Independenței din același cartier în timp ce voia să bage în portbagajul autoturismului său personal bunurile furate.

Bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore pentru furt calificat. Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești ar urma să decidă o măsură preventivă împotriva lui.

Mai precizăm că bunurile furate, în valoare de circa 300 de lei, au fost recuperate în totalitate și restituite persoanei păgubite, ne informează Biroul de presă al Poliției Argeș.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3